Настав час заміни АКБ

Автомобільні акумулятори

і ви не знаєте, як вибрати найкращий, недорогий та надійний акумулятор?

Головні характеристики аккумулятора

Принцип дії акумулятора на авто досить простий. Електричний струм виробляється та зберігається за рахунок хімічної реакції, що протікає в ньому. Для додаткового підживлення до двигуна автомобіля підключено генератор, що виробляє електроенергію, яка відправляється на батарею і зберігається там до потреби.

24/7 на зв'зку

+3 8(093) 348 56-32

Заповните форму

01.

Автомобільні акумулятори

02.

Вантажні акумулятори

03.

Акумулятори для сільгосптехніки

04.

Мото акумулятори

Де купити автомобільний акумулятор у Києві?

У нас ви знайдете багатий вибір товарів від провідних вітчизняних та європейських брендів. Тому, купуючи батареї у нас, ви можете бути впевнені в надійності вибору.

Тільки в нашомі магазині

ВЕЛИКИЙ АССОРТИМЕНТ АВТОМОБІЛЬНИХ АКБ

Илья Плохий

Менеджер

Сервіс у фірми супер. Купував 15.12.2019 АКБ Varta 95 Ah на заміну здавав старий 90 Ah отримав знижку 350грн оплату проводив на карту ПБ. Але головне один із співробітників на ім'я Петро, запропонував допомогу в установці АКБ і сам фактичний встановив. За що я йому дуже вдячний. А також спасибі менеджеру Максиму за професійну консультацію та підбір АКБ.
Андрей Пискунов
Nissan Versa
Чудовий магазин автоакумуляторів, дуже великий асортимент, привітні менеджери, допомогли з вибором необхідного акб, зробили установку, забрали на утилізацію старий і при цьому зробили знижку пристойну, 300 гривень на зразок (акб був на 60 ач), рекомендую магазин! Забула сказати, що працюють 7 днів на тиждень та всі вихідні свята, хлопці молодці!
Аня Волкова
Mazda 3
Ось і настав час старенького акумулятора на моєму авто. Як завжди, не вчасно, коли без машини нікуди. Друг підкинув номер цього магазину. Швиденько додзвонився, грамотно проконсультували. Акумулятор на моє авто був у наявності. Не став чекати на доставку, одразу поїхав за адресою. Ще одна коротка консультація і за кілька годин моє авто знову в строю. Дякуємо магазину за хороший сервіс та великий асортимент у наявності. Виручили.
Виталий Полонкай
Ford Focus

Основні характеристики акумуляторів

До характеристик акумуляторної батареї відносяться:

ємність батареї в Ампер-годинник;
максимальний струм розряду за низьких температур;
номінальна напруга у Вольтах.
Природно, різні моделі АКБ мають різні характеристики, і, як правило, чим вищі їх показники, тим краще для автомобіля і тим доцільніше такий акумулятор. Однак високі показники потужності впливають і на ціну.

Доставка акумулятора по Києву, Україні.

Якщо Ви хочете купити акумулятор у Києві та не можете під’їхати до нас у магазин, ми можемо привезти його до Вас, про терміни та вартість доставки докладніше у Доставка та оплата. Якщо ви хочете купити акумулятор Київ у нас є самовивіз.